top of page

What’s new? What’s new?

Onze ‘Sumer Sales’ zijn voorbij, dus dat betekent dat onze voorbereidingen getroffen zijn om jullie opnieuw te verbazen. We hebben dan ook de laatste nieuwe modellen uit Zwitserland, Frankrijk, Californië & Berlijn naar Beernem gehaald om ze aan u te kunnen presenteren.

De ‘trends tendence’ ? Het fijnere van Mykita of Garrett Leight wint opnieuw aan populariteit, maar het karaktervolle van Anne et Valentin moet zeker niet onderdoen. Ook de 3d-geprinte brillen van Mykita zullen u zeker bekoren!

Last Chance to buy!

Kan je net zoals ons niet aan de verleiding weerstaan om een extra zonnebril in huis te halen? Of heb je op vakantie onverwachts afscheid moeten nemen van een geliefd model? Dan hebben we ook voor u nog een mooie selectie aan leuke prijzen. So no worries! Kom zeker eens langs in de winkel om een blik te werpen, en geniet zoals steeds van ons modieus getint enthousiasme.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page