top of page

Wil jij eindelijk van die leesbril af?

Iedereen krijgt er opeens last van: we moeten de tekst wat verder gaan houden, er moet wat meer licht bij te pas, onze armen worden te kort... Het wordt langzaamaan onvermijdelijk. Een leesbril dringt zich op.

Maar dat is ook niet altijd even handig. Je zit voortdurend dat montuur op en af te zetten. Je vergeet het al eens. Je legt het op het dak van de wagen en rijdt de E40 op... We hebben het al vaak gehoord.

Nu is daar eindelijk een goed alternatief voor. De multifocale lens of leeslens. Het principe was al een tijdje op de markt, maar er kwam vaak discomfort bij te pas. Nu hebben zowel Johnson & Johnson als Alcon een comfortabele multifocale daglens op de markt gebracht.

Optiek Bloemendale mocht er meteen mee aan de slag en was pionier in het testpanel. De resultaten zijn dan ook erg positief. Meer dan 80% van de klanten is tevreden van het zicht en het comfort na maximum 2 paar testlenzen.

De multifocale lens kan een oplossing zijn voor ieder oog. Dus ook als je geen sterkte nodig hebt voor ver kan je dit principe gebruiken.

Wil je meer details? Maak een afspraak via onze website en onze contactlensaanpassers helpen u zoals steeds met veel plezier!

Toch geen contactlenzen? Geen probleem! De nieuwe collectie monturen bieden een perfect alternatief!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page