Onze Zeiss zonneglasactie is terug!

June 4, 2020

Zonnebrilglazen van ZEISS, modieus, veelzijdig en hoog presterend voor al uw buitenactiviteiten. Verminder het gevoel van verblinding, verhoog het contrast en bescherm uw ogen. Het maakt niet uit of u geniet van het skiën, fietsen of tuinieren, ZEISS zonnebrilglazen zijn de ideale keus voor mensen met een actieve levensstijl. Deze lenzen zijn geïndividualiseerd, zodat ze passen bij uw favoriete hobby of sport.

 

Dankzij ons trouwe samenwerking met Zeiss lanceren we opnieuw onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte krijgt u nu tijdelijk 1 glas gratis. Dit is ongeacht uw dioptrie of type glas. 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2017

June 26, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons