top of page

Onze Zeiss zonneglasactie is terug!

Zonnebrilglazen van ZEISS, modieus, veelzijdig en hoog presterend voor al uw buitenactiviteiten. Verminder het gevoel van verblinding, verhoog het contrast en bescherm uw ogen. Het maakt niet uit of u geniet van het skiën, fietsen of tuinieren, ZEISS zonnebrilglazen zijn de ideale keus voor mensen met een actieve levensstijl. Deze lenzen zijn geïndividualiseerd, zodat ze passen bij uw favoriete hobby of sport.

Dankzij ons trouwe samenwerking met Zeiss lanceren we opnieuw onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte krijgt u nu tijdelijk 1 glas gratis. Dit is ongeacht uw dioptrie of type glas.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page