top of page

Bij Optiek Bloemendale kennen we er alles van. Zelfs al heb je een prachtig montuur, soms wil je het even zonder doen.. 

Contactlenzen zijn de perfecte oplossing voor sport, festivals, avondje uit en nog vele andere gelegenheden.

 

 

Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat elk oog uniek is, en goed moet gescreend worden voor er een contactlens wordt op geplaatst. Gewoon je sterkte weten is dus niet genoeg. Wanneer men voor het eerst lenzen wil proberen, moeten we enkele onderzoeken doen. Daarnaast is het ook van belang om de vermoedelijke draagtijd te achterhalen.

 

Tijdens dit vooronderzoek bepalen we je ideale contactlenssterkte, doen we een topografie, testen we de tranenfilm en onderzoeken we de cornea, oogleden, en traanpunt. Indien alles goed zit, krijg je de eerste proeflenzen mee. We leren je hoe je ze moet manipuleren en onderhouden.

 

Eenmaal alles goed gaat, en je bent zelf tevreden, start je meestal met een pakket voor enkele maanden. Elke contactlensdrager hoort alle bovenvermelde testen éémaal per jaar te controleren. Ook al voel je zelf geen discomfort, soms zien we dat een ander type lens of product gezonder is en dus aan te raden.Daarnaast is deze jaarlijkse controle voor al onze contactlensklanten gratis en zo gebeurd.

 

 

Fitte meid

aboutlensonline

LensOnline.be is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in de Benelux en de enige die actief samenwerkt met een netwerk van contactlensspecialisten.

 

 Profiteer van ons voordeel, gratis levering en bestel je lenzen online

bottom of page