top of page

Gezocht! M/V

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste opticien(ne) om toe te voegen aan ons team. Heb je het vak goed in de hand, ga je graag met klanten om én ga je voor een uitstekende service? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! Je bent klantgericht, flexibel en sociaal geëngageerd. Werken op zaterdag vind je geen probleem en je hebt zin voor verantwoordelijkheid. Spreekt deze jobomschrijving jou aan? Stuur dan zeker je cv met motivatiebrief naar tom@optiekbloemendale.be en wie weet werk jij binnenkort in één van de hipste optiekzaken van de regio!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page