top of page

La nouvelle collection

Het is zover. De nieuwe collectie van Anne et Valentin is binnen!

En het is zoals steeds de moeite. 3 nieuwe concepten. 36 nieuwe vormen. En nog meer nieuwe kleurencombinaties.

Het concept "On the Rock" is waarschijnlijk onze favoriet! Het lijkt uit hout gesneden en onderzoekt wat een machine in mensenhanden wel niet allemaal vermag. Dit is de ultieme uitdrukking van 'work in progress'. Dit concept ontstond uit een diep verlangen naar kunst en materialen.

Door bepaalde stappen van het productieproces te vervangen, te wijzigen of stop te zetten is het ons gelukt de oorspronkelijke bedoeling van de machine te omzeilen tot we onbekende nieuwe oppervlakken opmerkten.

Een on the rock montuur is bedoeld voor liefhebbers van elegantie in onbewerkte staat, van mooie materialen die nog veel hard werk gaan vergen (onbewerkt hout, keramiek, lederbewerking...) en voor wie houdt van het verzinnen van alternatieve toepassingen, het vermengen van genres en van design dat de warmte van de menselijke aanraking nog in zich draagt.

Het Kromatics concept is een unieke vorm van design en esthetiek. 7 lagen acetaat die met elkaar verbonden worden. Een aanwezig design die er toch in slaagt om een luchtige, transparante look te ontwikkelen. Zeer geslaagde kleurcombinaties die elk een ander effect creëren.

We nodigen u uit om alle andere vormen, kleuren en concepten te ontdekken bij ons in de winkel.

We kijken er alvast naar uit om u te verbazen.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page